HomeCulturaEl Museu Terracota acull l'exposició d'aquarel·la "Paisatges del Montsià"

El Museu Terracota acull l’exposició d’aquarel·la “Paisatges del Montsià”

La Sala d’exposicions temporals de Terracota del Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera, acollirà de l’11 de juny al 31 de juliol, l’exposició d’aquarel·les “Paisatges del Montsià”, de l’artista barcelonina Mercè Algueró.

Algueró il·lustra tot allò que l’interessa, li crida l’atenció o li ve de gust, sobretot paisatges de les Terres de l’Ebre i allò que hi ha d’humà en ells. D’esta forma, l’exposició aproparà als visitants als paisatges del Montsià, centrant-se en tots aquells detalls que més el caracteritzen. L’artista utilitza la tècnica de l’aquarel·la que dona una extraordinària lluminositat i espontaneïtat a les seues composicions alhora que brillantor i soltesa.

L’ús dels colors suaus transmeten calma i pau, i denoten acolliment, vitalitat i una certa recança de tot allò que forma part dels orígens de l’artista, ara, un xic allunyada d’estos, amb unes composicions que cuida fins al darrer detall.

L’exposició tindrà lloc, del dissabte 11 de juny fins als 31 de juliol, i estarà oberta al públic de dimecres a divendres amb horari de 9:30 a 13:30 hores; i dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 hores.

Mercè Algueró va néixer a Barcelona tot i que els seus orígens són a les Terres de l’Ebre. Llicenciada en Belles Arts i en Història de l’Art, té estudis, també, d’il·lustració a l’escola Francesca Bonnemaison, de la Diputació de Barcelona. Imparteix classes de dibuix i elabora quaderns de viatge.

Algueró afirma que ens els seus inici va rebre una forta influència del Concurs de pintura ràpida de la Sénia. Ha realitzat exposicions comSketching científic IDIBAPS“, al Centre Cultural Teresa Pàmies de Barcelona, “Històries de la Barceloneta”, al Centre Cívic Barceloneta, i també ha exposat al Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

23 + = 26

Últimes notícies