HomePolíticaEl ple de l'Ajuntament de Tortosa aprova per unanimitat la plurianualitat de...

El ple de l’Ajuntament de Tortosa aprova per unanimitat la plurianualitat de l’ampliació de l’Auditori

El ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat avui en sessió extraordinària i per unanimitat la plurianualitat de l’obra d’ampliació de l’Auditori Felip Pedrell. Una actuació amb un cost de 2,9 milions d’euros, dels quals enguany es destinarà un 13% del pressupost per iniciar els treballs i el 2024, el 87% restant. “Aprovem el projecte perquè tenim el finançament, i com ja vam dir el govern local executarem tots aquells projectes que siguin tècnicament i econòmicament viables“, ha explicat l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan.

Així, l’ampliació de l’Auditori es finançarà amb una subvenció del Ministeri de Cultura de 2,5 milions d’euros i una altra de 950.000 euros de la Diputació de Tarragona. Pel que fa a la subvenció de la Diputació, l’Ajuntament ha rebut un requeriment perquè en el moment de sol·licitar-la (16/05/2023) no es va presentar el projecte tècnic executiu complet, ni tampoc el calendari d’execució dels treballs. Un projecte que presentarà el govern local, i que a més de l’ampliació de l’Auditori contemplarà la correcció de les principals mancances de la sala gran de l’Auditori. Així es renovarà el sistema de climatització i es repararan les goteres. “L’anterior equip de govern no feia manteniment de l’Auditori“, ha lamentat la regidora d’Urbanisme, Pilar Caballé.

Durant la sessió plenària també s’han aprovat el nomenament dels representants dels grups a les diferents societats municipals. Hi han votat a favor dels regidors de l’equip de govern, Movem-PSC i ERC; s’hi ha abstingut la CUP i, el grup de Junts ha votat en contra.

Finalment, altres acords de l’últim ple del mes de juliol ha estat el reconeixement extrajudicial per valor de 200.000 euros; les bases específiques per l’atorgament de subvencions per l’organització d’activitats culturals; les bases per la concessió dels premis al foment del coneixement i la continuïtat al Pla Educatiu d’Entorn de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies