HomePolíticaEl PSC es compromet a fer possible un nou hospital a les...

El PSC es compromet a fer possible un nou hospital a les Terres de l’Ebre

El candidat del PSC al Parlament de Catalunya, Joaquim Paladella, s’ha mostrat molt contundent al moment de parlar de la construcció d’un nou hospital i ha remat que “Si fa catorze anys la construcció d’un nou hospital era una necessitat, ara ja és una urgència territorial. Des del govern de la Generalitat el PSC ho farem possible, ens hi posarem a treballar de manera immediata perquè siga una realitat”.

Segons els socialistes les instal·lacions de l’Hospital Verge de la Cinta no poden atendre de manera eficient l’actual demanda de serveis, ni properes ampliacions dels actuals. Consideren que el volum tan important d’usuaris requereix unes noves instal·lacions que l’actual ja no pot suportar més.

En esta línia, Paladella ha insistit que “El PSC volem que el nou Hospital siga Universitari per assegurar que vinguen els millors especialistes i s’hi queden en veure noves oportunitats per créixer professionalment. Treballarem amb la URV per implantar els estudis Universitaris de medicina per atendre les necessitats dels nostres joves, i de nous que puguen venir, que vulguen cursar els estudis de medicina, i ho farem possible dotant de recursos econòmics suficients perquè així siga”.

D’altra banda el viceprimer secretari PSC Terres de l’Ebre, Enric Roig, ha afirmat que “Els ebrencs i ebrenques ens mereixem el mateix tracte que la resta de catalans. Si en altres indrets de Catalunya s’ha anunciat la construcció d’un nou hospital, com és el cas de Tarragona, per a la gent de l’Ebre el PSC volem el mateix tracte, un nou hospital, i no valen excuses, i més quan les instal·lacions de l’actual Hospital Verge de la Cinta ja estan més que amortitzades, en un indret que és impossible créixer més tant per les dificultats orogràfiques com de mobilitat i accessibilitat”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 67

Últimes notícies