HomeComunicacióEl representant de comunicació dels Mossos d’Esquadra Toni Giménez i l’agència de...

El representant de comunicació dels Mossos d’Esquadra Toni Giménez i l’agència de comunicació PCats, guanyadors dels Premis Micro 2018

El responsable de comunicació de la regió policial de Terres de l’Ebre dels Mossos d’Esquadra, Toni Giménez, i els responsables de premsa del Consell Regulador de la Terra Alta, PCats, han estat escollits Micro Obert i Micro tancat del 2018, respectivament.

El Col·legi de Periodistes de la demarcació Terres de l’Ebre organitza anualment els Premis Micro, que s’escullen per votació dels professionals de la comunicació del territori. Amb el Micro Obert, el Col·legi vol reconèixer aquelles persones o institucions que donen facilitats als periodistes per a realitzar la seva feina. En canvi, amb el Micro Tancat, el Col·legi vol donar un toc d’atenció a aquelles persones o institucions que dificulten o es mostren poc predisposats a facilitar la tasca periodística.

En el cas de Toni Giménez, el Micro Obert se li concedeix “per la seva accessibilitat i per facilitar les consultes dels periodistes”. Mentre que a l’agència de premsa del Consell Regulador de la Terra Alta, PCats, se li atorga el Micro Tancat “per la mala gestió en la comunicació del concurs mundial de garnatxes blanques a la Terra Alta”.

Enguany es lliurarà per primer cop el Micro Daurat. La Demarcació Terres de l’Ebre de periodistes l’ha creat per a reconèixer trajectòries periodístiques destacades del territori dins del món de la comunicació. L’escollit per a estrenar aquest guardó és l’ulldeconenc Joan Nadal Canalda que als seus 89 anys d’any encara tragina pels estudis de RTV Ulldecona.

Joan Nadal va iniciar les emissions de Ràdio Ulldecona l’any 1949 i les de la televisió local el 1985. Sempre ha estat al capdavant de l’apartat tècnic d’aquests mitjans però gràcies a la seva vocació periodística ha tingut una mirada sempre objectiva de l’actualitat local i comarcal. Nadal, que encara col·labora com a tècnic a RTVU, rebrà aquest premi pels 70 anys ininterromputs de dedicació a la professió.

L’acte de lliurament dels guardons, està previst que es realitzi el pròxim mes de juny a la seu col·legial a Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 69 = 77

Últimes notícies