HomeTerres de l'EbreEl restaurant Quatre Molins, que dirigeix el xef Rafel Muria, distingit amb...

El restaurant Quatre Molins, que dirigeix el xef Rafel Muria, distingit amb ‘El Plat’ de la Guia Michelin

El restaurant Quatre Molins, que dirigeix el xef perellonenc Rafel Muria, ha estat distingit amb El Plat, un reconeixement que concedeix la Guia Michelin a aquells restaurants que ofereixen una cuina de qualitat.

Quatre Molins es troba situat a Cornudella, al cor de la denominació d’origen Montsant, i presenta una cuina directament relacionada amb el món de la mel.

La direcció del restaurant ha rebut “amb satisfacció i molt d’orgull, però també amb humilitat” aquesta distinció i considera que “és un reconeixement compartit per tots, des de l’equip de cuina i de sala, a l’administració i la gestió, en definitiva de tots els que fem Quatre Molins!”.

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 66

Últimes notícies