HomeEsportsEl tècnic Agustí Rodríguez s'estrena amb victòria en el Club Volei Roquetes

El tècnic Agustí Rodríguez s’estrena amb victòria en el Club Volei Roquetes

ROQUETES // El Club Volei Roquetes va superar amb contundència al CV Olot en el partit corresponent a l’onzena jornada del grup B, de la Primera Divisió Nacional de voleibol masculí, en el partit que representava el debut com a entrenador del tècnic argentí Agustín Rodríguez, que aquesta setmana hi ha substituït a Benjamina Cuevas, que va deixar l’equip per motius laborals.

Els roquetencs han estat molt superiors, sobretot en el primer set, on el seu bloqueig ha estat un obstacle insalvable per un conjunt visitant, que està competint sense tots els seus efectius. Amb 13-5 l’entrenador de l’equip de la Garrotxa ha demanat temps mort per intentar trencar la ratxa del seu rival, però el CV Roquetes ha continuat ferm, tot i algunes errades en el saque, que han estat la principal assignatura pendent en aquest primer parcial, que s’ha decidit en 15 minuts.

El segon ha començat també com l’anterior amb domini roquetenc, però amb 7-2, el CV Olot ha sumat quatre punts seguits, i el partit ha entrat en una fase de molta igualtat i intercanvis, fins al 16-15, quan un els locals han fet un pas endavant anotant tres punts seguits. El temps mort de Jorge Silva, no ha pogut evitar que el CV Roquetes sumés el segon set després d’una errada dels rivals en el saque.

En el tercer set, ha descansat Liovi i Agustin Rodríguez ha efectuat bastants canvis, però els roquetencs sempre han anat per davant en el marcador. Amb 16-8 i després d’un temps mort visitant, ha reaccionat el conjunt de la Garrotxa aprofitant els alts i baixos d’un irregular CV Roquetes. En el tram final els roquetencs han premut de nou l’accelerador per sentenciar el duel.

Per part del Volei Roquetes han jugat: Liovi, Fernando, Fede, Marcelo, Ferran, Jaume, Aleix, Isak, Llorenç, Redu, Héctor i Albert.