HomeSocietatEl xef ulldeconenc Vicent Guimerà impartix una ponència al Saló H&T De...

El xef ulldeconenc Vicent Guimerà impartix una ponència al Saló H&T De Màlaga

Vicent Guimerà ha participat al Saló d’Innovació de l’Hostaleria a Màlaga. Els amfitrions de l’acte han estat els Xefs Jordi Bataller i Richard Alcayde, conegut per la seva participació al programa de televisió Top Chef.

El Saló de la Innovació i Hostaleria s’ha celebrat al FYCMA, Palau de Fires i Congressos de Màlaga. Una de les principals plataformes per a la indústria de l’hostaleria i el turisme.

L’escenari on ha actuat el Xef Vicent ha estat el ‘Kitchen Lab’, un espai de creativitat, innovació i tendències aplicades a la gastronomia. Andrea Ferrater, cap de cuina de l’Antic Molí d’Ulldecona, ha format equip davant d’una sala plena d’assistents.

La ponència titulada ‘La galera, el seu valor gastronòmic i la sostenibilitat a Tarragona’ mostra el treball en R+D amb un dels crustacis més desconeguts a l’alta gastronomia.

Vicent Guimerà és el creador del primer i únic llibre dedicat a la cuina amb galera. Les galeres cuinades han estat pescades a la Ràpita i portades pel mateix Xef fins a Màlaga.

La cuina amb productes de proximitat i el moviment Slow-Food és una ferma aposta pel restaurant l’Antic Molí.

Foto: Cedida

Restaurant l’Antic Molí

Vicent Guimerà és el propietari del restaurant i està galardonat amb l’Estrella Michelin des de el 2017, Estrella Verda Michelin des de el 2021 i Sol Repsol 2022. El restaurant l’Antic Molí posa en pràctica les últimes tècniques i tendències. Aposta per una cuina de proximitat, amb productes ecològics i sostenibles.

La seva gran creació és el Projecte Mans, un menú degustació de 20 creacions embolcallades amb petites obres d’art úniques. Una sinergia entre els artesans de les Terres de l’Ebre i la cuina SlowFood · Km0.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 21 = 22

Últimes notícies