HomeSense categoriaEs confirmen 5 casos positius de coronavirus a la residència de la...

Es confirmen 5 casos positius de coronavirus a la residència de la Congregació de la Consolació de Jesús a Tortosa

Des del  servei d’urgència epidemiològica de les Terres de l’Ebre han confirmat 5 casos
positius de coronavirus a la residència de la Congregació de la Consolació de Jesús a Tortosa  on actualment s’hi allotgen 36 residents. Una visita proactiva dels professionals d’atenció primària va detectar símptomes en algunes de les monges residents.

A partir d’aquest moment es van prendre diferents mesures d’aïllament i es va efectuar la presa de mostres que van confirmar els positius. Posteriorment s’ha indicat el confinament de les 14 persones externes que entraven per fer diferents tasques com les de tenir cura de les residents. Per tot això, s’ha demanat a l’Hospital de la Santa Creu que assumeixi la gestió d’aquestes residents amb personal propi, així com els serveis de càtering mentre el personal que prestava servei a la Congregació continuï en confinament.

Es recomana que, si alguna persona ha estat en contacte amb les residents i presenta símptomes d’infecció respiratòria aguda i o febre es posi en contacte amb el seu equip d’atenció primària o amb el 061. Fa poc dies  les germanes de la Consolació van  convertir en viral un vídeo  cantant el “Resistiré”.

 

Vídeo 

 

Redaccio R.M
Redaccio R.M
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 6 =

Últimes notícies