HomePolíticaEsquerra Benifallet presenta una candidatura totalment renovada per recuperar l’alcaldia

Esquerra Benifallet presenta una candidatura totalment renovada per recuperar l’alcaldia

Esquerra Benifallet ha presentat la seva candidatura a les eleccions municipals, amb una llista totalment renovada encapçalada per Virgínia Borràs.

Amb el lema ‘Avancem per Benifallet’ i el repte de recuperar l’alcaldia, el nou equip ha exposat les principals línies del projecte davant més de dues-centes persones que han omplert de gom a gom el casal municipal, en un acte que ha comptat com a convidats amb la directora general de joventut de la Generalitat, Norma Pujol, i el senador Miquel Aubà.

Compromís, eficiència, transparència i informació, respecte i ètica han estat els valors que han vertebrat la presentació, on la candidata Virgínia Borràs, infermera de professió i excàrrec de la direcció de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, ha posat en valor fer una política oberta a l’escolta de tots els veïns i veïnes. Treballar per millorar la qualitat de vida de gent gran, a més d’actuar de forma coordinada amb la comunitat escolar i les entitats locals, donant suport a les seves iniciatives, són els altres eixos principals del pla d’acció de la candidatura.

A la vegada, com a municipi turístic, gràcies a l’atractiu de les Coves Meravelles i el riu Ebre, Esquerra Benifallet ha remarcat la importància de poder millorar i transformar espais públics i paisatgístics, i prioritzar aquelles accions i obres que requereixin actuacions urgents, sobretot al casc urbà. Així mateix, el nou equip ha incidit en la promoció i preservació de la cultura i les tradicions populars locals, amb el denominador comú de “fer poble”, com a reflex d’una llista que combina experiència i joventut, i diversos perfils i edats.

Suport d’Esquerra a l’Ebre

La presentació de la renovada candidatura ha comptat amb el suport d’Esquerra a l’Ebre. En el torn de parlaments, Norma Pujol ha fet èmfasi en aquelles polítiques municipals per “frenar la fuga de talent jove del territori”, mentre que Miquel Aubà ha plantejat solucions a l’actual situació agrària, que també afecta als pagesos de Benifallet, davant la presència de diversos membres de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre i una àmplia representació del partit en el món local, que han acompanyat l’alcaldable Virgínia Borràs i tot el seu equip en l’acte.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 24 = 29

Últimes notícies