HomeSense categoriaEsquerra – Més Deltebre exigeix a Soler que retorne als veïns els...

Esquerra – Més Deltebre exigeix a Soler que retorne als veïns els diners del soterrament de les línies de mitja tensió

BAIX EBRE // El grup municipal d’Esquerra Republicana – Més Deltebre ha presentat al registre de l’ajuntament una petició dirigida al govern de Lluís Soler perquè retorne de manera imminent els diners que els veïns de la zona dels “Hortets” van pagar en contribucions especials per al soterrament de les línies de transport elèctric de mitja tensió. Aquesta petició, que els republicans ja han fet en reiterades ocasions, arriba després que el govern d’Enlairem Deltebre anunciés una important inversió d’Endesa al municipi i que comportarà soterrar les línies aèries de mitja tensió en altres zones, sense cap cost per als veïns i veïnes. El grup municipal d’Esquerra, tant la passada legislatura com aquesta, ha defensat al Ple que les companyies elèctriques eren qui havien de sufragar els costos dels soterraments.

“Vam haver de sentir que la nostra petició era “populista”i que demanàvem l’impossible a les companyies elèctriques. El temps ens ha donat la raó” expressava el portaveu republicà Joan Alginet.

Els republicans però, consideren que encara queda molta feina a fer, i que mentre els veïns afectats pel soterrament del tram urbà que va del C. Joan XXIII fins al centre de transformació del C. Miguel de Unamuno no se’ls retornen els diners que van pagar, no tindrà tota la ciutadania de Deltebre el mateix tracte. És per aquest motiu que Esquerra demana a l’alcalde cercar una solució tècnica per als veïns que han hagut de pagar de la seua butxaca el soterrament. “A Deltebre, tenim clar que tots tenim els mateixos deures, dubtem però, que tinguen els mateixos drets” sentenciava el portaveu republicà Joan Alginet

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 51

Últimes notícies