HomeEsportsEstocada a la lliga del Barça femení que li passa per sobre...

Estocada a la lliga del Barça femení que li passa per sobre al segon classificat

GANDESA // Partit que feia respecte davant el segon classificat de la lliga, el Llevant, però que a l’hora de la veritat va posar de manifest qui mana a la Lliga Iberdrola. El Barça de Lluís Cortés i el seu assistent el tècnic gandesà Rafel Navarro, li va passar per sobre a les valencianes que van haver de cedir davant l’abrumadora superioritat blaugrana. Una golejada incontestable que ha tingut a Marta Torrejón, Vicky Losada, Mariona, Melanie, Bruna i Jennifer Hermoso com a realitzadores davant el públic que tornava a l’estadi en el primer partit amb presència d’aficionats: 994 concretament.

Tan sols li van fer falta quatre minuts de joc per marcar el primer gol. Internada per banda esquerra de l’atac blaugrana Lieke Martens en jugada personal on es desfeia de tota rival que li sortia al pas fins posar la centrada al segon pla on Marta Torrejón tan sols la tenia que empentar al fons de la xarxa i obrir la llauna. Una superioritat del conjunt blaugrana que no es traduïa en gols fins que als vint minuts arribava el segon. Torrejón veia l’entrada de Vicky Losada i li filtrava una pilota medida a l’esquena de les centrals, que l’habilitava totalment sola davant la portera Maria a la que superava amb un xut creuat a la seva dreta. El festival no tenia aturador davant un públic entregat a la causa. El reguitzell d’ocasions blaugrana es tancava amb el tercer gol quan restaven deu minuts per al descans. Martens assistia per a Melanie que desbordava per l’esquerra de l’atac i li posava una centrada medida a Mariona al primer pal que afusellava a la portera valencianista. 3-0 amb el qual es marxava al descans.

A la sortida dels vestidors,  lluny d’abaixar el peu de l’accelerador les de Cortés i Navarro pràcticament en la primera arribada que generaven als segons quaranta-cinc minuts Melanie des de la frontal connectava una dura rematada, que amb la col·laboració de la portera Maria que no estava fina a l’hora de rebutjar la pilota, se li escapolia d’entre les mans i permetia que les blaugrana situessen el quart als cinc minuts de la represa. No s’aturava el Barça que al quart d’hora en una jugada de tiralínies pràcticament al primer toc que Losada li servia en safata de plata a Bruna que marcava a porta buida. Aitana era l’encarrregada de fer el sisè ja en la recta final aprofitat l’assistència d’Hermoso (81′) i amb un bon xut creuat que superava la portera valencianista i la mateixa Hermoso completava el festival golejador blaugrana rematant de cap al primer pal la centrada des de l’esquerra de l’atac de Melanie (85′). En temps d’afegit, el Levante ha aconseguit el gol de l’honor sumat el gol de l’honor a càrrec d’Alba Redondo que afusellava dins la petita a Sandra Paños, quan ja pràcticament s’havia exhaurit el temps (93′).

Quan resten 9 jornades per tancar el campionat, i a falta de tres partits encara per recuperar, ja li treu un avantatge de 12 punts respecte al segon classificat que ja compta amb tots els partits disputats. Les de Cortés i Navarro aquesta temporada, tan sols han cedit una derrota i que a la vegada resultava infructuosa davant el Manchester City en el partit de tornada de l’eliminatòria de quarts de final de la Champions League (2-1), que no les privava de classificar-se per a les semifinals fent valer el 3-0 de l’anada. A la lliga números estratòsferics els que presenta el conjunt culer: 22 victòries en 22 partits: 110 gols a favor (a una mitjana de 5 gols per partit) i tan sols ha cedit quatre en contra. Incontestable trajectòria!