HomeSocietatEstrella Martínez, pregonera de la Cinta 2021: “Desitjaria que estes festes fossen...

Estrella Martínez, pregonera de la Cinta 2021: “Desitjaria que estes festes fossen el preludi de la fi d’esta pandèmia”

L’Ajuntament de Tortosa ha volgut reconèixer la tasca que està efectuant el món sanitari de la ciutat i de la resta del territori per a fer front a les conseqüències derivades de la pandèmia del coronavirus, i és per això que, enguany, han escollit Estrella Martínez, directora d’Infermeria de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, com a pregonera de les Festes de la Cinta 2021.

En este sentit, la pregonera espera “amb alegria esta festa major perquè a la felicitat de reprendre la celebració de la Cinta, s’unix l’orgull d’haver-ne estat designada pregonera”; un nomenament, diu, “gens casual, tenint en compte la crisi sanitària que persistix, i que compartixo la doble circumstància de ser tortosina i, alhora, infermera”.

És per això que Martínez no pot evitar parlar de “la importància universal que té la salut” i és per això que “us vull encoratjar a recuperar la nostra salut. La personal i també la de la nostra ciutat”. En este sentit, afirma que, malgrat que les restriccions privaran un any més d’actes com el correfoc, el cos iris o el circuit de penyes; “la cultura popular és una medicina infal·lible que garantix la nostra supervivència com a poble i enfortix la nostra comunitat”.

Per últim, Martínez, que este dissabte 28 d’agost farà el pregó des del Parc Municipal Teodor González, conclou amb el desig que “estes festes siguen el preludi de la fi d’esta pandèmia, que ens ha canviat a tants la forma de viure i de relacionar-nos com a societat”, així com afegix “per deformació professional us convido a gaudir de la Cinta 2021 amb respecte, tolerància, prudència i molta cura, cuideu-vos i cuideu a qui estimeu”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 3 =

Últimes notícies