HomePolíticaFaura planteja l’aturada de tots els trens Euromed a l’estació de l’Aldea...

Faura planteja l’aturada de tots els trens Euromed a l’estació de l’Aldea a la Taula de Mobilitat

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, reivindica l’aturada de tots els trens Euromed a l’estació de l’Aldea. Així ho ha traslladat avui al secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, durant la reunió de la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre perquè faci arribar la proposta als responsables d’ADIF. “No n’hi ha prou en reclamar la restitució dels quatre trens Euromed que s’aturaven a l’Aldea, sinó que hem de demanar a Madrid l’aturada de tots els trens”, ha manifestat Faura.

L’entrada en funcionament del Corredor del Mediterrani ha comportat greuges per les comarques ebrenques, així el servei ferroviari ha empitjorat des de l’entrada en funcionament del desdoblament de la via ferroviària entre Vandellòs i Tarragona. “Les Terres de l’Ebre mereixen unes comunicacions ferroviàries ràpides i segures, com tenen altres poblacions del país com és el cas de Figueres, perquè si el servei existeix segur que hi haurà usuaris que deixaran de fer servir el cotxe per desplaçar-se a Barcelona o València”, ha dit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

A més, el president del Consell Comarcal ha apel·lat a la necessitat de complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 i en aquest sentit, ha recordat que el ferrocarril és la millor alternativa per desplaçar-se entre ciutats, ja que és menys contaminant, més eficient i més ràpid. L’aturada de l’Euromed a l’estació de l’Aldea implicaria allargar la durada del trajecte entre València i Barcelona menys de cinc minuts.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies