HomeSense categoriaFinalitza el pla d’ocupació de la Diputació que ha reforçat la brigada...

Finalitza el pla d’ocupació de la Diputació que ha reforçat la brigada del Consell Comarcal del Baix Ebre

BAIX EBRE // Aquesta setmana ha finalitzat el Pla de Foment per l’Ocupació que ha impulsat la Diputació de Tarragona amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre, un pla a través del qual es van contractar cinc treballadors que es van incorporar a la brigada de manteniment del Consell Comarcal del Baix Ebre. L’objectiu d’aquest pla ha estat afavorir la inserció al mercat laboral de les persones en situació d’atur i, alhora, condicionar entorns naturals i urbans dels municipis.

El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Ivan Garcia, ha fet avui la cloenda del pla d’ocupació i ha agraït al personal la tasca que ha desenvolupat durant aquests darrers sis mesos. Pel que fa a les tasques que han realitzat les cinc persones que han format part del pla s’ha centrat en la neteja i el desbrossament de camins, el manteniment i la senyalització de la Via Verda de la Val de Zafán i del Camí Natural de l’Ebre, així com el manteniment de la seu comarcal, l’edifici EbreTerra i el viver d’empreses Baix Ebre Innova.

“La Via Verda és un dels principals atractius turístics de la comarca per la qual cosa és molt important que presente un bon aspecte estètic i que es garantisca la seguretat dels usuaris, i aquesta és bona part de la feina que han desenvolupat les persones del pla d’ocupació de la Diputació”, ha dit Garcia. A més, les cinc persones han rebut formació complementària dirigida a millorar les seues habilitats personals i professionals per tal d’afavorir la seua posterior inserció al mercat laboral.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies