HomeInfraestructuresFinalitzen els treballs de pintura de tractament a la zona de Perelló...

Finalitzen els treballs de pintura de tractament a la zona de Perelló Mar

S’ha realitzat el treball de pintura de tractament a tota la zona de Perelló Mar, des de la zona dels Bufadors, passant per la platja de Santa Llúcia, la de Morro de Gos, Cala La Buena i fins a la zona infantil i el memorial del calafat de davant de l’Hotel Les Oliveres.

Al llarg de tots aquests sectors hi ha una presència nombrosa de fusta d’autoclau que configura el paisatge natural de la costa, des de fa uns anys, amb signes evidents de deteriorament d’aquesta, i és per això, que s’ha aprovat realitzar aquest treball més contundent a tots els metres de fusta existents.

S’ha sanejat i repintat tot el mobiliari de fusta d’autoclau: les tarimes de fusta que conformen la passarel·la de la zona dels bufadors, tots els metres de baranes de protecció, escales d’accés a les diferents platges, les taules de pícnic, aparcaments de bicicletes, pals de senyalització, les baranes de la zona que inclouen el GR-92, la zona infantil i d’esbarjo de davant de l’Hotel Les Oliveres i de la zona memorial del calafat a la punta de la Buena.

Aquest treball de pintura de tractament ha tingut un cost de 12.574,32 € (IVA inclòs). Amb aquesta actuació es vol donar el manteniment correcte a tota la zona més estiuenca del Perelló, sumant-se així a altres accions turístiques dutes a terme tant al nucli del Perelló com a Perelló Mar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies