HomeSense categoriaGerard Gonell finalitza en sèptima posició a la Tirada Nacional estatal absoluta...

Gerard Gonell finalitza en sèptima posició a la Tirada Nacional estatal absoluta de La Nucia

ESPORTS // Gerard Gonell en sèptima posició, va ser el més destacat dels integrants de la Sala Esgrima Amposta, en la Tirada de Rànquing Nacional individual i de la Lliga de Bronze per equips en la modalitat d’espasa, disputada sense presència de públic, al pavelló Ciudad Deportiva Camilo Cano de La Nucia, primera competició d’esgrima que es disputava a la ciutat alacantina, en la que van participar 160 tiradors.
La victòria va ser per Alvaro Ibañez (SAES Burgos), que es va imposar en la final a Juan Pedro Romero (CE Pozuelo de Madrid).

La medalla de bronze va ser per als semifinalistes, Manuel Bargues (Sala Armas de València) i Elias Casado (SAMA Madrid).

Van completar l’actuació del club ampostí els joves tiradors, Aleix Martí, Guillem Martínez, ; Aleix Jiménez i Ivan Borodin, amb l’absència per motius d’estudis d’Àngel Fabregat i Eugeni Gavaldà.

Amb aquest triomf Alvaro Ibañez, es consolida al primer lloc del rànquing espanyol absolut d’espasa, amb 5.935, 35 punts, seguit en segon lloc per Gerard Gonell amb 4.387,14, i Juan Pedro Romero en tercer, 4.361, 79, que arribaran com els més destacats, al Campionat d’Espanya individual i per equips que es disputarà el primer cap de setmana de juny a la localitat madrilenya de l’Escorial.