HomeSocietatInterior destina 170.000 euros a subvencions per comprar equipament per a centres...

Interior destina 170.000 euros a subvencions per comprar equipament per a centres locals d’acollida d’emergències

El Departament d’Interior ha obert una convocatòria de subvencions adreçades a municipis amb associació de voluntariat de protecció civil per a l’adquisició d’equipament destinat a l’habilitació de centres d’acollida de persones afectades en emergències.

L’objectiu és dotar els ajuntaments de material per a la realització de les funcions d’assistència i suport a la població afectada quan es produeixen emergències.

Podrà ser objecte d’estes subvencions la compra de carpes, equips de calefacció o refrigeració d’espais, equips d’il·luminació autònoma, grups electrògens, llits de campanya o megafonia.

Per poder optar als ajuts, caldrà que l’AVPC estiga inscrita al registre especial de la Direcció General de Protecció Civil i tinga el Document Únic de Protecció Municipal aprovat, homologat i vigent.

La subvenció serà d’un màxim de 5.000 eros per beneficiari. El criteri per determinar la quantia serà el prorrateig de l’import total disponible entre tots els ajuntaments sol·licitants que complisquen els requisits.

Este import es podrà incrementar proporcionalment entre tots els beneficiaris si, d’acord amb les disponibilitats pressupostàries, és possible en relació amb el nombre de sol·licituds rebudes.

La data límit per presentar les sol·licituds serà el pròxim 10 de novembre, i l’actuació derivada de la subvenció haurà de ser executada i pagada dins l’exercici 2021.

Interior ha destacat que feia més de 10 anys que no es convocaven subvencions pels ajuntaments en matèria de Protecció Civil.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 80

Últimes notícies