HomeSocietatJabil-Tortosa col·labora activament a amb la caminada de la Lliga contra el...

Jabil-Tortosa col·labora activament a amb la caminada de la Lliga contra el Càncer

A l’habitual nombrosa participació de la Caminada Popular que organitza la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre durant les Festes de la Cinta de Tortosa, ha calgut sumar enguany la directa implicació de Jabil, una de les empreses més importants de la capital del Baix Ebre.

La col·laboració de Jabil ha consistit en l’adquisició de 200 polseres solidàries commemoratives i que va repartir entre les persones treballadores de l’empresa, per participar en la caminada, i a més lluint tots i totes la mateixa samarreta. Des de la Lliga Contra el Càncer han agraït públicament l’èxit de la convocatòria de la Cinta 2022, on unes 800 persones han fet realitat el lema de la trobada de “mai caminarem sols“, i en especial el detall de Jabil “ens emociona veure tanta gent involucrada i unida per fer-ho possible. I un agraïment especial a l’empresa Jabil, que ha repartit 200 polseres solidàries als treballadors“.

Jabil Tortosa és la seu europea de Jabil Packaging Solutions a Europa. Amb experiència en les àrees d’emmotllament, eines, enginyeria, assegurament de la qualitat i automatització, Jabil Tortosa serveix a alguns dels clients de presència més grans del món. Fa uns mesos l’empresa va anunciar la construcció d’una nova planta de fabricació d’ampolles de cartó a les instal·lacions que ja té a Tortosa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies