HomeEsportsJesús lliura els premis de l’esport jesusenc en el marc de la...

Jesús lliura els premis de l’esport jesusenc en el marc de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut

El pavelló de Jesús fou el marc escollit dissabte 2 d’abril per lliurar els “Premis de l’Esport Jesusenc”, un acte emmarcat dins de la “VII Setmana de l’Activitat Física i la Salut”. Excepcionalment enguany, i donada l’aturada de competicions i proves a causa de la pandèmia, el jurat va acordar donar per igual la distinció de millor esportista a totes les entitats esportives i clubs del poble de Jesús, juntament amb els dos centres educatius, com a reconeixement per la tasca feta i a favor de l’esport i dels seus practicants tot i les dificultats provocades per la pandèmia.

Foto: EMD Jesús

Els premiats van ser les següents entitats: CF JESÚS CATALÒNIA, ASSOCIACIÓ ESPORTIVA VETERANS CF JESÚS CATALÒNIA, CLUB PATÍ JESÚS, CLUB BALL ESPORTIU TWIST JESÚS, CLUB BIRLES CATALÒNIA DE JESÚS, SOCIETAT DE CAÇADORS SANT BERNABÉ, CLUB CICLOTURISTA JESÚS PRIMITIVO CONESA, ASSIDE, ASSOCIACIÓ JESÚS ES MOU, INSTITUT ESCOLA DANIEL MANGRANÉ, COL.LEGI EDUCACIÓ ESPECIAL SANT JORDI, EQUIPAMENT ICÀRIA FUNDACIÓ MERCÈ PLA, CLUB PÀDEL JESÚSSPORT i el COMPLEX WIN JESÚS.

També es va fer un reconeixement al grup de pares i mares amb nens amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) per la matinal en la que es va poder gaudir d’activitats i una caminada per descobrir els pictogrames instal·lats a l’entrada dels diferents equipaments del poble en el marc del “Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme”. L’acte de lliurament de guardons fou presidit per Víctor Ferrando, alcalde de Jesús i Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa. La setmana esportiva va finalitzar diumenge amb la tradicional “Bicicletada” que va transcórrer per la via verda fins Aldover.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 46

Últimes notícies