HomeEsportsJoan Ferrer, segon a la prova inaugural de Bo帽ar de la Lliga...

Joan Ferrer, segon a la prova inaugural de Bo帽ar de la Lliga Nacional de For莽a

Nom茅s el tetracampi贸 de la Lliga Nacional de For莽a ha pogut superar a l’actual campi贸 Joan Ferrer, en la prova inaugural de l’edici贸 del 2021. La competici贸 ha constat de cinc exigents proves. La primera l’arrossegament de cami贸 de 13,5 tones amb una corda al llarg de 20 m en un temps m脿xim de 90 segons.

A continuaci贸 es van disputar, el passeig del granger, arrossegant dos artefactes de 140 kg cadascun, la dist脿ncia m茅s gran possible en un temps m脿xim de 60 segons. La tercera va ser el llan莽ament de la Bola LNF, amb una bola de 7,260 kg,, amb tres llan莽aments per part de cada atleta. En la cuarta els participants havien de mantenir amb les dos mans a l’al莽ada de la cara un barril de 24 kg el major temps posible, per finalitzar amb la quinta, combinada amb bolcada de cotxe, amb recorregut de vint metres amb un diferencial posterior de furgoneta a les mans (124 kg) en el menor temps possible, per a posteriorment bolcar un autom貌bil d’uns 900 kg de pes, en un temps total de 90 segons.

El gallec Roberto Rodr铆guez, es va imposar en tres de les cinc proves per endur-se la vict貌ria, per貌 nom茅s amb quatre punts de difer猫ncia sobre l’actual campi贸 d’Espanya, el deltebrenc Joan Ferrer. En aquest Primer Torneig van participar els vuit atletes classificats per a aquesta Lliga Nacional de For莽a.

La competici贸 es va decidir en l’煤ltima prova,聽despr茅s que聽Joan Ferrer, s’havia imposat en la primera i segona.聽Roberto聽Rodriguez聽va sumar un total de 56 punts, per davant del deltebrenc amb 52. El madrileny Pedro聽Cord贸n聽va ser tercer amb 42, i a聽continuaci贸聽es van classificar,聽 Miguel聽Angel聽Caldentey聽amb 33; Arnau Sala, 30; Daniel聽Aroca, 23; Jos茅聽Vicente聽Barcelona, 20, i聽Alberto聽G.聽Arteche, 19.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 4 = 14

脷ltimes not铆cies