HomeSocietatJordan es reuneix amb el Delegat del Govern a Terres de l’Ebre...

Jordan es reuneix amb el Delegat del Govern a Terres de l’Ebre per demanar celeritat en l’aplicació dels Fons Nuclear

El coordinador de Movem Terres de l’Ebre i diputat al Parlament s’ha reunit avui amb Albert Salvadó, Delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, per saber en quin estat es troba l’aplicació dels Fons de Transició Nuclears.

Jordan ha volgut subratllar la importància de que aquests recursos arriben al territori, ara que s’ha aconseguit el 50% de l’impost per a les nostres comarques i una governança molt més ampla i plural.

En aquest sentit, el diputat progressista s’ha reunit amb Salvadó per conèixer de primera mà en quin moment es troba l’aplicació d’aquests fons i s’ha arribat a la sintonia que un lloc s’aprovin les Lleis d’acompanyament dels pressupostos de la Generalitat, on s’incorporaran els diferents pobles de Lleia que n’havien quedat exclosos de la zona nuclear, des del govern s’accelerarà al màxim l’aplicació d’aquests recursos durant el primer any.

Jordi Jordan valora positivament la reunió i espera que el govern en minoria d’ERC compleixi les seues paraules i per tant, una vegada aprovada la Llei d’acompanyament es faci efectiva l’arribada de recursos al territori

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 36

Últimes notícies