HomePolíticaJordi Jordan diu que el projecten que presenten és per a tot...

Jordi Jordan diu que el projecten que presenten és per a tot el municipi, barris i pobles de Tortosa

Movem TortosaPSC ha tret pit avui d’un part “no menys important del municipi de Tortosa i que són els seus pobles. El nostre projecte és per a tot el municipi, vol dir per a tots els barris i també per a tots i cadascun dels pobles de Tortosa“, ha afirmat l’alcaldable Jordi Jordan. L’alcaldable ha explicat que els pobles necessiten més atenció, ser més atesos per part de l’Ajuntament de Tortosa i s’ha compromès a encetar, en arribar al govern, “una nova etapa on els pobles siguen protagonistes i estiguen ben cuidats i atesos com qualsevol tortosí i tortosina que visca al centre de la ciutat” reblava Jordan.

Jordan ha explicat que “cadascun dels pobles té un programa específic que busca solucionar les diferents problemàtiques i les ha volgut exemplificar agafant un projecte simbòlic de cada poble i recordant qui encapçala el projecte a cada poble: Jesús, amb la seua candidata Marga Abelló, preveu una millora integral del camp del Jesús Catalònia; Vinallop, amb Mateu Vidiella al capdavant, preveu connectar de manera segura per als vianants els dos nuclis del poble; Campredó, amb Alfredo Ibáñez com a candidat, vol la construcció d’un cementiri i columbari propi; Bítem, amb el seu candidat Ramon Baiges, preveu crear diferents espais d’oci per als més joves del poble i, finalment, Els Reguers amb José Luis Borràs al capdavant vol posar en valor i rehabilitar la Séquia, que el travessa i l’identifica” remarcava l’alcaldable.

Jordan ha afegit que “en tots els pobles hi ha mancances transversals com són el manteniment de la via pública, amb més neteja i enllumenat, i també l’arranjament dels camins que s’utilitzen sobretot des del punt de vista agrícola i s’ha compromès a entomar també esta millora de camins” ha recordat. L’alcaldable ha volgut remarcar referent als pobles que “el nostre compromís és governar per a tots els pobles, abandonant el centralisme i fent que Tortosa siga un municipi obert en cadascuna de les parts que la conformen que són estos cinc pobles” anunciava.

El candidat de Movem Tortosa ha volgut, un dia més, apel.lar a la gent indecisa a l’hora del vot: “Al final estes eleccions van de la Tortosa governada per a tothom o de la Tortosa governada pels de sempre i només per a uns quants. Per això, demanem el vot a tota aquella gent que, pense com pense, que vote al partit que vote en les diferents eleccions, que per a fer possible el canvi que moltíssima gent desitja, que concentre el vot en la nostra candidatura. És evident que som l’única candidatura que pot fer possible esta nova etapa a Tortosa, que s’ha de caracteritzar per abandonar el caciquisme, per abandonar el clientelisme i per a iniciar una nova etapa democràtica on tothom se senta representat, més enllà de la seua ideologia i també des del punt de vista territorial, més enllà de poble o de l’indret on visca del nostre municipi“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies