HomeSense categoriaJornades Gastronòmiques de la Tellerina a Deltebre

Jornades Gastronòmiques de la Tellerina a Deltebre

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat el cicle de gastronomia anual, que organitza amb el principal objectiu de posar en valor el producte local i la cuina dels restauradors del municipi. Enguany, el cicle de gastronomia comptarà amb les jornades gastronòmiques de la tellerina, el musclo, l’arròs i l’ànec i, a més a més, viurà amb Mescla el seu punt àlgid. 

Enguany les jornades gastronòmiques s’inicien amb la tellerina. En total hi participen 11 restaurants que plantegen diferents menús o tapes relacionades amb este producte, i que es podran degustar del 6 al 22 de març. 

A banda de la tellerina, en el transcurs de l’any també es faran les jornades del musclo al mes de juliol, l’arròs al mes de setembre, i, finalment, les jornades de l’ànec durant el mes de desembre. Com tots els anys, des de l’arribada de l’actual govern municipal, la promoció de la gastronomia local viurà el seu moment àlgid en el marc de la fira Mescla, la qual ha rebut el premi a la millor fira de les Terres de l’Ebre del  2019. Mescla se celebrarà del 22 al 24 de maig

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies