HomeSense categoriaJunts Per Catalunya denuncia que el Pla Pressupostari del Copate presenta una...

Junts Per Catalunya denuncia que el Pla Pressupostari del Copate presenta una desviació de més de 2,6 milions per a este 2020

TERRES DE L’EBRE // Junts Per Catalunya ha qüestionat que la Junta General del Copate ha aprovat un pla pressupostari fins a l’any 2023 que contempla “un desviament econòmic de més de 2.683.730,58€ en la despesa d’execució d’aquest any”. Aquest fet, segons el Partit Demòcrata, posa en perill el compliment de la normativa de la regla de la despesa i la llei d’estabilitat pressupostària. Aquesta xifra se suma a una capacitat de finançament negativa del voltant de -350.000€, afegix Junts que denuncia que el Pla, aprovat avui amb els vots d’ERC, PSC i Movem, compta amb els informes negatius per part dels serveis d’intervenció de l’ens. És per aquest motiu que des del grup de Junts per Catalunya s’ha requerit al govern del Copate la modificació d’aquest Pla Pressupostari per tal de complir amb la normativa i no endeutar el Consorci de Polítiques Ambientals.  
 
A més, des de Junts per Catalunya també s’ha instat a que, en cas que el govern del Copate retalli d’altres partides per tal de fer front a la desviació aprovada, aquestes partides “no siguin les de més afectació al dia a dia de la ciutadania i se centrin en disminuir despeses improductives i costos innecessaris de la mateixa estructura de l’organisme”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 80

Últimes notícies