HomeSocietatL'11 de setembre, presentació de xiquets i xiquetes a la Catedral de...

L’11 de setembre, presentació de xiquets i xiquetes a la Catedral de Tortosa i trobada de Cintes

Hi ha tradicions que es mantenen anualment i algunes es repetixen cada cinc anys. La primera, la que es fa cada any, és la de la presentació de xiquets i xiquetes a la Mare de Déu de la Cinta, un acte organitzat per la Cort d’Honor, un costum molt arrelat que en esta ocasió es farà el diumenge 11 de setembre a l’altar de la Reial Capella de la Cinta a la Catedral.

Per a un bon desenvolupament de la jornada s’obrirà la inscripció a les 10.30 h, al mateix claustre del temple, per a iniciar la presentació a les onze del matí.

A les dotze del matí, però a l’altar major, està prevista la Missa, que servirà d’acte central de la Trobada i Homenatge a totes les Cintes, que es fa cada cinc anys. Una cerimònia que presidirà el bisbe Enrique Benavent. També per a tenir una acurada atenció de totes les participants i que puguin rebre un petit obsequi, s’obriran les inscripcions a les 11.30 h del matí.

Cinta Fontanet, presidenta de l’Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa, dirà unes paraules de benvinguda a les homenatjades. En acabar la missa, a la plaça de la Catedral, amb presència de pubilles i pubilletes, la Colla Jove de Dolçainers oferirà uns detalls de musicals de folklore tortosí. La Trobada de Cintes està organitzada per l’Arxiconfraria.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

88 + = 89

Últimes notícies