HomeEducacióLa Biblioteca Popular d'Ulldecona, nou espai per realitzar les proves de competències...

La Biblioteca Popular d’Ulldecona, nou espai per realitzar les proves de competències en tecnologies de la informació

L’Ajuntament d’Ulldecona ha esdevingut centre col·laborador ACTIC i ja es pot reservar cita prèvia per realitzar la prova d’avaluació de competències, que es faran a la Biblioteca Popular.

Els horaris d’avaluació són tots els dimarts i dijous entre les 9.00 h i les 13.00 h i es pot sol·licitar cita prèvia a la web de l’ACTIC. La sigla correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

L’ACTIC permet a qualsevol persona demostrar les seues competències en TIC mitjançant una prova per ordinador que s’avalua automàticament. La prova és telemàtica, encara que s’ha de fer en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades.

La sol·licitud d’acreditació i l’obtenció del certificat també són telemàtics. No cal esperar cap convocatòria per a presentar la sol·licitud.

Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració.

Estos certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l’obtenció d’una feina, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge virtual o l’obtenció d’una certificació professional.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 6 =

Últimes notícies