HomePolíticaLa candidata de Junts a l'Ebre, Mònica Sales, defineix la candidatura com...

La candidata de Junts a l’Ebre, Mònica Sales, defineix la candidatura com “la voluntat de força i de batec conjunt”

TERRES DE L’EBRE // Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona ha presentat els candidats i les candidates amb els que concorrerà a les eleccions al Parlament de Catalunya el 14-F.

Davant la Catedral de Tarragona, el cap de llista per la demarcació de Tarragona, Albert Batet, acompanyat de tota la candidatura, ha assegurat que “sortirem a guanyar per tenir una veu forta al Parlament de Catalunya”. Per això, ha manifestat que la candidatura de Junts per Catalunya “som paritaris, igualtat de pes d’homes i de dones; som una candidatura amb equilibri territorial; i som transversals, una candidatura on conviuen diferents corrents” ha assenyalat.

Seguint en esta línia, Albert Batet ha refermat el compromís dels candidats i de les candidates de Junts de sortir a guanyar, perquè “al Camp de Tarragona, a les Terres de l’Ebre i al Baix Penedès tenim els recursos i els actius. Tenim l’aigua, tenim l’energia, tenim la indústria i l’empresa, tenim la gent del camp. Tot això junt és un element indispensable perquè Catalunya pugui ser un país lliure. És una peça necessària per aconseguir la llibertat” ha dit.

El cap de llistat de Junts a la demarcació de Tarragona ha insistit que “amb aquesta doble voluntat d’entendre que sortim a guanyar i que l’únic canvi possible a Catalunya és la independència, ens presentem a les eleccions del 14-F”. També ha manifestat que “l’única candidatura i l’única butlleta que garanteix el procés i el canvi és la del president Puigdemont, la de la Laura Borràs, la de Junts per Catalunya”.

Mònica Sales, la número 2 de la llista i candidata de Junts per Catalunya a les Terres de l’Ebre, ha definit la candidatura de Junts com “la voluntat de força i de batec conjunt”. La candidatura de Junts “volem ser una eina transversal, amb el país com a prioritat. Per oferir el millor a Catalunya i a tots els catalans” ha assenyalat.

En este sentit, Sales ha assegurat que “som un equip guanyador. Som un equip esperançador. Som dones i homes que representem el nostre territori i la nostra realitat territorial. Del Baix Penedès, del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre”. Finalment  ha insistit que “som un partit que tenim ganes d’arribar lluny. Amb la nostra candidata, Laura Borràs, que com nosaltres és filla de l’1-O. Amb la raó de l’1-O, la força de l’1-O. I, sobretot, amb la victòria de l’1-O”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + = 8

Últimes notícies