HomePolíticaLa candidata del Partit Nacionalista Català per Tarragona s’estrena al Twitch per...

La candidata del Partit Nacionalista Català per Tarragona s’estrena al Twitch per conèixer les preocupacions dels joves del territori

TERRES DE L’EBRE // “Comença la partida!”. Amb esta frase inicia Àurea Rodríguez, la candidata del Partit  Nacionalista de Catalunya a la demarcació de Tarragona, el compte enrere per a les eleccions  al Parlament de Catalunya del 14 de febrer del 2021. 

Ho farà este divendres 15 de gener del 2021, a les 19 h, jugant al Minecraft amb els  internautes que es connectin a la plataforma Twitch, que és tendència des de fa uns mesos.  D’esta manera, es converteix en la primera política de Catalunya en utilitzar esta  plataforma per a la comunicació política.  

Minecraft és un joc de construcció que permet a cada jugador decidir l’objectiu que vol  perseguir durant la partida, com passa en l’acció política, en què cada partit té uns ideals i un  programa per tal de construir un país i una societat millor. 

L’Àurea Rodríguez repta els joves a participar-hi compartint amb ella una partida. Així, podrà  conèixer de primera mà les inquietuds i preocupacions d’esta part de la població “que és  molt important, perquè és el futur i haurà de trobar oportunitats per quedar-se en el territori,  un dels principals hàndicaps de Tarragona i les Terres de l’Ebre”, ha dit Àurea Rodríguez.  

També vol aprendre d’estos joves que es connectin perquè “la meva filla diu que soc una  noob jugant”, ha explicat. “Sempre he pensat que per millorar les coses cal escoltar a les  persones que en saben, no com passa massa sovint a la política i s’ha demostrat amb la  pandèmia. Això no pot ser”, ha afegit. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

17 + = 20

Últimes notícies