HomeSocietatLa carn de cabra hispànica del Port reivindica "la seva versatilitat" en...

La carn de cabra hispànica del Port reivindica “la seva versatilitat” en una jornada gastronòmica a Les Moles

L’empresa ebrenca Donum Deus i els xefs dels restaurants Les Moles (Ulldecona), Nectari (Barcelona), Fondasala (Barcelona) i Oniria (Gandesa) han reivindicat i promocionat la carn de cabra hispànica del massís del Port com a producte estrella de l’alta cuina.

L’últim menú elaborat amb aquest producte “fetitxe” s’ha provat aquest dilluns al restaurant les Moles. Fa una dècada que analitzen, proven i demostren que aquesta carn de caça sorprèn els paladars més afinats.

Donum Deus, que mou uns 1.500 quilos d’aquesta carn, ha promogut que la restauració descobreixi la seva versatilitat, amb una quarantena de maneres diferents de cuinar-la descobertes, un repte engrescador per als xefs perquè és una carn “molt sana“, però gens fàcil de treballar.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

52 + = 55

Últimes notícies