HomeSocietatLa Casa d'Acollida de Tortosa rep el suport de la Fundació "La...

La Casa d’Acollida de Tortosa rep el suport de la Fundació “La Caixa”

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank reafirma el seu compromís amb el benestar i la millora de la qualitat de vida de les persones més vulnerables a través d’una aportació econòmica de 9.500 euros a la Fundació que gestiona la Casa d’Acollida de Tortosa.

La Casa d’Acollida de Tortosa és un punt de referència essencial per a les persones en situació de vulnerabilitat que necessiten un sostre temporal. Dona servei a la ciutat de Tortosa, i també acull persones i famílies procedents d’altres municipis del Baix Ebre i també del Montsià. A la Casa d’Acollida hi troben un lloc segur, sostre, alimentació i assistència integral.

Són molts els motius que poden convertir algú en sensesostre: desnonaments, ensorraments d’habitatge, maltractaments, problemes de salut, pèrdues personals… La seva situació no és conseqüència de decisions individuals, sinó que la realitat és molt més complexa. La importància vital de la Casa d’Acollida de Tortosa en oferir una segona oportunitat i un suport essencial esdevé evident quan reconeixem que qualsevol de nosaltres podria trobar-se en aquesta situació.

Gràcies aquest donatiu rebut, la Casa d’Acollida podrà mantenir tots els serveis que actualment ofereix. A banda d’un llit on dormir, hi ha servei de bugaderia, servei de dutxes, servei de menjador i servei de roba. Cal recordar que, fins fa poc temps, tots aquests serveis els realitzava la comunitat de germanes Paüles, però des que van marxar s’han de dur a terme amb personal contractat. Davant d’aquest increment de les despeses ordinàries bàsiques per al funcionament del dia a dia de l’entitat, i amb la vocació de continuar acollint a les persones amb exclusió social, la Fundació Casa d’Acollida va contactar amb l’Obra Social de Caixabank.

Estem molt agraïts a la Fundació “la Caixa” pel suport i confiança en el nostre projecte“, declara Francesc Miralles, president de la Fundació Casa d’Acollida de Tortosa. “Aquesta col·laboració reforça el nostre compromís compartit de fer front als reptes socials i s’ajusta als principis de la Fundació “la Caixa” de vetllar per les persones més vulnerables de la nostra societat, impulsant iniciatives que promouen la inclusió social i el benestar comunitari“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies