HomeSense categoriaLa Diputació de Tarragona inicia les obres d'enderroc del mur del Mas...

La Diputació de Tarragona inicia les obres d’enderroc del mur del Mas del Bisbe a Bítem

BAIX EBRE // Segons ha comunicat l’EMD de Bítem a través de les xarxes socials, este dimarts operaris de la Diputació de Tarragona han començat a enderrocar una part del mur del Mas del Bisbe, que delimitava la carretera just a l’entrada del nucli principal de Bítem, per qüestions d’inestabilitat i per poder garantir la seguretat viària. 

D’altra banda, l’Associació dels Amics dels Castells i nucli antic de Tortosa també s’ha fet ressò arran dels comentaris que el veïnat els han fet arribar a primera hora del matí, lamentant l’inici de les obres i desconeixent els motius.

En una segona piulada, l’agrupació ha manifestat que respecten l’enderroc parcial a condició que siga amb una finalitat de seguretat viària, també celebren que, segons els ha comunicat l’Ajuntament de Tortosa, es mantinga la portalada d’accés al Mas i s’haja començat a actuar entre el consistori i l’EMD.

L’Ajuntament i el Bisbat de Tortosa van arribar a un acord per a la compravenda del Mas del Bisbe l’any 2019, per incorporar-lo al catàleg del patrimoni municipal i fer-hi millores i actuacions de recuperació.

 

 

 

 

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies