HomeCulturaLa Festa del Renaixement de Tortosa guardonada per l'Associació Catalana de Protocol

La Festa del Renaixement de Tortosa guardonada per l’Associació Catalana de Protocol

Els més de 450 socis de l’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) han atorgat a l’Ajuntament de TortosaFesta del Renaixement el Premi ACPRI a la Institució Pública / Privada. Josep Solà, president de l’ACPRI, farà entrega del guardó que recollirà Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, en el marc de la Nit ACPRI 2022, el proper 17 de novembre al Liceu de Barcelona.

La Festa del Renaixement se celebra a Tortosa la tercera setmana de juliol amb el subtítol de: “L’esplendor d’una ciutat del segle XVI”. La festa rememora, a partir d’una sèrie d’activitats de caràcter lúdic i cultural, el període històric del segle XVI. És considerat un dels millors festivals de recreació històrica del sud d’Europa.

En la categoria Premi ACPRI a la Projecció Internacional ha resultat guanyador el Festival Cruïlla de música i humor, tant nacional com internacional. Cada any el Festival Cruïlla posa Barcelona al centre del panorama musical internacional acollint artistes d’alt nivell. També ofereix xous humorístics per a fer el festival més amè. Jordi Herreruela, director del Cruïlla, serà l’encarregat de recollir el guardó.

El Premi ACPRI a la Trajectòria Professional és pel Javier Carnicer, cap de Protocol del Govern d’Aragó, per la seva forma de treballar, i encarar la professió dintre del sector. Carnicer s’ha generat una marca personal amb el seu bon tarannà. És creador d’eines digitals molt originals per a l’organització d’actes. Té un coneixement absolut del sector, de les eines i dels perfils necessaris per a assolir els objectius de la institució per a la qual treballa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 24

Últimes notícies