HomeEducacióLa Fundación Endesa i el Departament d’Educació seleccionen cinc centres ebrencs per...

La Fundación Endesa i el Departament d’Educació seleccionen cinc centres ebrencs per a participar als Premis Retotech

La Fundación Endesa i el Departament d’Educació han fet públics els noms dels 50 centres educatius catalans seleccionats per a participar en els Premis Retotech. RetoTech és un projecte totalment gratuït que facilita, als centres, la formació i el material necessari (kit de robòtica i impressora 3D) per a dur a terme un repte tecnològic a l’aula. Enguany, la novetat és que s’ha estès la iniciativa a centres d’educació primària.

RetoTech és un projecte de caràcter educatiu que fomenta l’emprenedoria tecnològica. A través d’este programa, des de la Fundación Endesa, en col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el suport de BQ Educació, es volen impulsar les vocacions en carreres de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (conegudes per les seues sigles angleses com a STEM).

Per a fer-ho RetoTech planteja un repte al personal docent i als estudiants dels centres educatius participants per tal que desenvolupen iniciatives tecnològiques innovadores encaminades a resoldre necessitats reals del seu entorn escolar o social.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 13

Últimes notícies