HomeSuccessosLa Guàrdia Civil intercepta més de 60 kg de peix que s'intentava...

La Guàrdia Civil intercepta més de 60 kg de peix que s’intentava comercialitzar fora dels llimbs legals a la Ràpita

La Guàrdia Civil mitjançant el Servei de Protecció de la Naturalesa va interceptar un vehicle que transportava més de 60 quilos de peix que s’intentava comercialitzar fora de llotja.

Els agents van observar l’actitud sospitosa d’un vehicle de càrrega que circulava per una via a la localitat de la Ràpita, i van poder comprovar com en l’espai de càrrega existien diferents bosses de plàstic, dins de les quals es trobaven classificades diverses espècies de peix; rap, calamar, lluç, escórpora i roger, totes elles sense la preceptiva documentació que emparés la seua procedència i comercialització.

Per aquest motiu es va procedir a aixecar acta de la infracció, per incomplir l’obligació d’emplenar els preceptius documents de control de l’activitat pesquera, donant compte dels fets als Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de Tortosa.

Els exemplars intervinguts, una vegada van passar els controls sanitaris necessaris i comprovar que eren aptes per al consum humà, van ser lliurats a un centre amb finalitats socials.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 65 = 69

Últimes notícies