HomeSocietatLa Junta de Govern Local d'Amposta adjudica sis habitatges de lloguer social

La Junta de Govern Local d’Amposta adjudica sis habitatges de lloguer social

La Junta de Govern Local de dilluns 16 d’octubre ha adjudicat sis habitatges públics. Es traca d’habitatges que l’Ajuntament d’Amposta gestiona en conveni amb la Fundació Habitat3. Dos d’aquests habitatges són noves incorporacions al conveni, mentre que quatre són habitatges que les famílies que hi vivien han resolt el contracte de lloguer amb la Fundació i s’han posat en disposició de nous nuclis familiars. A més, tal i com diu el reglament regulador del fons social d’habitatges de lloguer, dos dels habitatges s’han destinat a l’emancipació de jóvens i un és un nucli familiar encapçalat per una persona gran. Els contractes de lloguer social tindran una durada de tres anys, prorrogables, i el lloguer es fixa en funció dels ingressos de la unitat familiar.

Per accedir als habitatges, cal que les persones i/o famílies estiguin inscrites al registre municipal de sol·licitants i que compleixin els diferents requisits d’acccés com disposar de la nacionalitat espanyola o tenir el permís de residència vigent en el moment de l’inici del termini de presentació de les sol·licituds; haver estat empadronat un mínim de dos anys a Amposta en la data d’inici de la recollida de peticions, no disposar de cap habitatge o que la unitat de convivència no ingressi més d’11.500 euros anuals.

En aquests moments l’Ajuntament gestiona 62 habitatges públics (entre habitatges propis, conveniats amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, en conveni amb la Fundació Habitat3 i en conveni amb Sareb). En total, a Amposta el parc d’habitatges públics s’ha incrementat més enllà dels 180 des que es va iniciar el projecte d’habitatge públic d’Amposta el 2015.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 36 = 45

Últimes notícies