HomeInfraestructuresLa nova seu de la Diputació a Tortosa, començarà a oferir els...

La nova seu de la Diputació a Tortosa, començarà a oferir els primers serveis el 8 d’abril

L’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre començarà a funcionar al Palau Montagut de Tortosa, nova seu de la institució supramunicipal, el pròxim 8 d’abril. La resta de serveis de la Diputació s’hi aniran incorporant de manera progressiva, i durant el mes de maig ja estaran en marxa en aquest històric immoble, propietat de la Comunitat de Regants-Sindicat Agrícola de l’Ebre.

A part de l’oficina de registre, la Diputació allotjarà en aquest indret les oficines d’atenció als ens locals de l’Àrea de Concertació i Assistència Municipal; altres àrees (puntualment); la seu del Patronat de Turisme a les Terres de l’Ebre; dos despatxos i sales de reunions també per a l’activitat política. També disposarà d’altres espais de reunions que permetran, per exemple, celebrar els Consells de Marca de les Terres de l’Ebre a la mateixa seu (això darrer no es podia dur a terme a l’antiga seu del Palau Climent i s’havien de buscar indrets a fora).

Tots aquests serveis estaran repartits en 400 metres quadrats, a la primera planta d’aquest edifici, conegut també com a Casa de les Aigües, on també s’hi ubiquen la Comunitat de regants i alguns serveis de la Cambra de Comerç de Tortosa. Es tracta d’una ubicació provisional, en modalitat de lloguer, i la voluntat de la Diputació és ubicar, a mig o llarg termini, els seus serveis que presta a les terres de l’Ebre en un edifici de propietat.

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha visitat, aquest dijous al migdia, les obres que es duen a terme a l’edifici per adequar-lo per allotjar-hi els serveis de la institució. Ho ha fet acompanyada del president de la Comunitat de regants, Víctor Delsors, i de membres de l’entitat; de l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan; del vicepresident de la Diputació Enric Adell; del diputat Joan Castor Gonell i de la diputada Meritxell Roigé. La presidenta Noemí Llauradó ha destacat la idoneïtat d’aquest espai, per la seva situació i entitat patrimonial; l’estalvi que representa en relació a l’antiga seu tortosina, i sobretot la importància de disposar d’una seu institucional de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre, per tal que sigui el punt de contacte de la institució supramunicipal amb els ens locals, amb el sector turístic i amb la ciutadania de les comarques del sud del país.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies