HomeSense categoriaLa Policia Local d’Alcanar engega una campanya per a reforçar la seguretat...

La Policia Local d’Alcanar engega una campanya per a reforçar la seguretat viària

MONTSIÀ // La Policia Local d’Alcanar durà a terme, des d’avui i fins al 7 de juny, una campanya de control de velocitat dels vehicles mitjançant la instal·lació d’un radar mòbil. L’objectiu principal d’esta campanya és fer un estudi de la velocitat de circulació dels vehicles dins del municipi, per tal de millorar la seguretat viària del nucli urbà. 

El radar mòbil s’ha instal·lat en diferents emplaçaments del nucli urbà. Els criteris per decidir estes ubicacions combinen les dades derivades de l’anàlisi de la sinistralitat del municipi, de detecció d’excés de velocitat per part de la Policia Local d’Alcanar i per demandes veïnals.

Des de la Policia Local es recorda la importància de “respectar els límits de velocitat establers i la necessitat d’adaptar la conducció a les condicions de seguretat de la via”. Estos controls de velocitat estan dirigits a detectar i denunciar aquells vehicles que superen, dins dels marges legals establers, la velocitat permesa en el municipi; amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels ciutadans d’Alcanar. Les dades obtingues en aquests controls, es recolliran en un informe que permetrà analitzar i proposar altres mesures complementàries de pacificació del trànsit.

 

Nous límits de velocitat a tot el municipi 

L’11 de maig va entrar en vigor una nova directriu de la Direcció General de Trànsit, la qual instaura que la velocitat màxima permesa a les vies urbanes i travessies queda limitada a: 20 km/h als carrers amb una calçada de plataforma única, és a dir en què les voreres i la caçada són al mateix nivell; 30 km/h a les vies d’un sol carril per sentit de circulació i 50 km/h a les vies de dos o més carrils per sentit.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 70

Últimes notícies