HomeSocietatLa Policia Local d'Amposta incorpora dos nous vehicles

La Policia Local d’Amposta incorpora dos nous vehicles

La Policia Local d’Amposta incorpora dos nous vehicles amb els quals es milloraran els recursos materials del cos per prestar servei a la ciutadania. Els nous vehicles policials, adquirits mitjançant l’acord marc de mobilitat sostenible que ofereix l’Associació Catalana de Municipis (ACM), estan dotats amb tot el material necessari per assistir a les situacions d’emergència i de seguretat en les quals han d’intervenir els membres del cos policial.

Una de les novetats més significatives és la nova imatge corporativa dels vehicles, la qual està dissenyada d’acord amb les recomanacions de la normativa europea CEN 1789 (European Standard Police), per tenen com a objectiu homogeneïtzar la imatge dels vehicles d’emergència per fer-los més visibles i garantir la seguretat dels seus agents i del vianants, especialment a l’hora de senyalitzar qualsevol emergència.

Un dels vehicles és 100% elèctric, continuant amb l’aposta del consistori cap a una mobilitat sostenible i amb respecte al medi ambient. L’altre, híbrid, ha estat  transformat i adaptat pel traslladat de persones detingudes, garantint la seguretat dels membres de la Policia Local.

En els propers mesos està previst el lliurament d’un tercer vehicle, una furgoneta d’atestats policials, que suposarà la renovació progressiva de tots els vehicles de la flota de la Policia Local d’Amposta prevista per aquest any 2023.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 60

Últimes notícies