HomeGastronomiaLa Ràpita acull les I Jornades Gastronòmiques KM0 del Col·lectiu Cuina

La Ràpita acull les I Jornades Gastronòmiques KM0 del Col·lectiu Cuina

Des d’este 30 de maig i fins al 20 de juny, la Ràpita és l’escenari de les primeres Jornades Gastronòmiques KM0 organitzades pel Col·lectiu Cuina de la Ràpita. L’objectiu de les jornades és realçar el valor dels productors locals i homenatjar-los.

Els restaurants participants en les jornades són: l’Albert Guzman, el Ventall Freddy, el Miami Can Pons, el Maria Espai Gastronòmic, la Llansola i el Casa Ramon Marinés. Cadascun d’ells ha preparat un menú especial que destaca els productes de proximitat i que es poden consultar a la web cuinalarapita.com.

Els productors que col·laboren són: el Celler Cooperatiu de Gandesa, l’Arròs del Molí de Rafelet, les Bodegues i Destil·leries Lehmann, la Càmara Arrossera Montsià, la Confraria de Pescadors Verge del Carme, el Celler Frisach, l’Arròs Nomen, els Olis Sta. Montsià, l’Oli d’Oliva la Mundana, el Celler Piñol, l’Opp Ràpita, el Musclarium i la Musclera de l’Avi Agustí.

Estes jornades oferixen una oportunitat única per a disfrutar de la millor cuina del territori, amb plats elaborats amb ingredients frescos i de qualitat, directament dels productors de la zona. Els menús especials reflectixen la tradició i la innovació culinària de la Ràpita, amb plats com el carpaccio de galera amb bacallà, gelatina de cítrics, brots de rave i oli d’oliva, les cues de gamba a la crema, o el llom de llobarro en salsa de vermut blanc, entre molts altres plats que es poden escollir d’estos sis restaurants.

El Col·lectiu de Cuina de la Ràpita-Delta de l’Ebre és una agrupació de restauradors i productors agroalimentaris de les Terres de l’Ebre que pretén treballar amb eines de gestió d’ètica cooperativa i de promoció diferents de les tradicionals per satisfer unes noves necessitats de promoció. A més, formen part de la plataforma gastronòmica Col·lectius de Cuina de Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies