HomeSense categoriaLa Ràpita obre el Maset Espai Jove i el nou espai d’entitats...

La Ràpita obre el Maset Espai Jove i el nou espai d’entitats a l’edifici del carrer Convent

L’Ajuntament de la Ràpita ha posat en marxa esta setmana dos nous espais al servei de la ciutadania: el Maset Espai Jove i el nou Espai d’Entitats.

Pel que fa al nou espai per a la joventut de la Ràpita ha suposat transformar de cap a peus l’antic Maset per a convertir-lo en un edifici funcional que acollirà jocs, tallers, exposicions i tot allò que puga contribuir a la dinamització del sector juvenil del poble. Per a fer realitat  este projecte ha calgut una inversió de 280.000 €, subvencionats en gran part per la Diputació de Tarragona. “Ens fa molta il·lusió veure com un projecte que havia estat una proposta electoral plantejada durant moltes legislatures finalment s’haja fet realitat, de manera que instem els jóvens a fer-se seu este espai per a trobar-se, per a treballar, per a reunir-se, per a jugar o fer plantejar les seues necessitats”, ha dit l’alcalde.

El Maset Espai Jove consta d’una gran sala de lleure equipada amb jocs com futbolí, tennis taula, videoconsola, ordinadors o butaques on fer la xarrada, a més d’una sala per a treballs escolars, i una per a actes i projeccions. A la primera planta amb dos grans sales per a activitats de moviment i reunions, i tres despatxos més. També hi ha lavabos per als usuaris. 

Pel que fa a l’Espai Entitats, és un nou equipament que l’Ajuntament de la Ràpita ha posat a disposició de les entitats de la població per tal que s’hi puguen reunir o dur-hi a terme les seues activitats. El nou espai està ubicat a l’edifici municipal del carrer Convent, que ha estat reformat de dalt a baix amb un pressupost de 167.500 €. S’ha fet una reforma integral de les tres plantes de l’edifici amb l’objectiu d’aconseguir un edifici adaptat a les necessitats del teixit associatiu del municipi. S’hi ha habilitat un total de 14 despatxos, una sala polivalent i de formació de 50 metres quadrats a la primera planta. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 28

Últimes notícies