HomeEsportsLa selecció espanyola de rem amb el dos sense timoner d’Aina...

La selecció espanyola de rem amb el dos sense timoner d’Aina Cid renúncia a la Copa del Mon de Zagreb

ESPORTS // La Federación Española de Remo ha comunicat la renuncia a darrera hora de participar a la Copa del Món de Zagreb, que es disputa els dies 30 de març, i 1 i 2 de maig. L’equip en principi inscrit amb dos de les embarcacions que tenen guanyada la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio, amb el dos sense timoner d’Aina Cid (CN Amposta) i Virginia Diaz (Raspas del Embarcadero de Guecho), i el doble escull de pes llauger amb Caetano Horta (Club do Mar Noia) i Manel Balastegui (CN Banyoles), no acudirà a la ciutat croata on es disputa la primer Copa del Món per precaució, después del resultat positiu en una PCR d’un dels integrants de l’equip.

En la serie eliminatoria el bot de la remera ampostina, tenia com a rivals a les germanes croates Ivana y Josipa Jurkovic, les franceses Maya Cornut i Emma Cornelis, i Anna Santruckova y Pavlina Flamikova de la República Txeca.

La mateixa Federació, ha confirmat que tots i totes les integrats es troben en bon estat de salut, i que seguirán totes les pautes establertes per Sanitat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

11 + = 12

Últimes notícies