HomeCulturaLa Taula del Sénia parla sobre cultura i sostenibilitat a Oporto

La Taula del Sénia parla sobre cultura i sostenibilitat a Oporto

Portugal presideix este semestre el Consell de la Unió Europea on realitzen tot un conjunt d’activitats relacionades amb les competències de la Unió i diversos temes d’actualitat.

Durant els dies 5 i 6 de maig s’ha celebrat la conferència sobre “Cultura, cohesió i impacte social” en la Fundació Serralves a Oporto. Esta conferència s’ha centrat en el potencial transformador de la cultura i l’impacte social com a eina per a abordar els problemes que enfronten les societats contemporànies, reunint actors culturals, pensadors i polítics de tota Europa amb l’objectiu de mobilitzar a la Unió Europea per a desbloquejar el potencial de la cultura per a la cohesió social.

Un dels blocs va estar dedicat a “Cultura i sostenibilitat ambiental”, analitzant com la cultura pot convertir-se en pedra angular del desenvolupament sostenible i ajudar a construir un món més verd. Mafalda Damaso va exercir de coordinadora i van participar diversos ponents, entre ells, Mª Teresa Adell i Enric Girona de la Mancomunitat Taula del Sénia; Mariana Pestana del Grup treball portugues sobre la nova Bauhaus Europea; Sacha Kagan, coordinador de la Xarxa de Recerca (Associació Europea Sociologia) i Daan Roosegaarde, un artista holandès i fundador del Studio Roosegaarde.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies