HomeOcupacióLa tercera edició de la Jornada Connect@ de la Diputació de Tarragona...

La tercera edició de la Jornada Connect@ de la Diputació de Tarragona es dedica al talent i la innovació amb perspectiva de gènere

La “Jornada Connect@: Talent i innovació amb perspectiva de gènere” consolida la trobada del sector de l’ocupació i l’emprenedoria del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Aquest any la trobada se centra en la perspectiva de gènere, dedicant-hi la xerrada inaugural i una taula rodona. El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acull aquest dijous la jornada, que compta amb prop de 140 assistents i 60 expositors, entre entitats i empreses emprenedores que donaran a conèixer les seves iniciatives.

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha inaugurat la tercera Jornada Connect@, que ha comptat també amb l’assistència de la diputada d’Ocupació i Emprenedoria, Carme Ferrer. Durant la seva intervenció Llauradó ha explicat que “des de la Diputació treballem la perspectiva de gènere com a principi orientador en la gestió de totes les àrees, continguts, accions i polítiques”. A més, ha destacat “l’aposta que vam encetar en la darrera edició dels Premis Emprèn per impulsar mesures encaminades a afavorir la incorporació de les dones a sectors tradicionalment masculinitzats”.

La jornada s’ha iniciat amb la ponència inaugural “Liderar en clau femenina”, a càrrec d’Irene Tarradellas, directora de l’Impact Hub Barcelona. Una taula rodona moderada per Núria Ríos, consultora de màrqueting creatiu i honest i dinamitzadora de comunitats, tractarà “El futur en perspectiva de gènere”, que comptarà amb la participació de Núria Tusset Zamora, secretària del Consell de Direcció del SOC; Isabel Villalbí, cap de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Ajuntament d’Amposta; Jaume Bages, consultor expert en planificació estratègica, promoció econòmica i desenvolupament local; Karina Simieli, co-founder d’Expacia XR, i, Núria Tous, CEO d’Oliveta’s.  Durant la jornada  també es propicia l’intercanvi i el contacte entre els assistents i expositors i s’ha organitzat un concurs de Pitch, durant el qual les més de 30 empreses emprenedores participants poden presentar els seus projectes durant 1 minut cada una. La iniciativa que els assistents votin com a guanyadora rebrà el Premi Pitch, que es lliurarà al final de la jornada.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 88 = 97

Últimes notícies