HomeOcupacióLa tercera edició de la Jornada Connect@ de la Diputació de Tarragona...

La tercera edició de la Jornada Connect@ de la Diputació de Tarragona es dedica al talent i la innovació amb perspectiva de gènere

La “Jornada Connect@: Talent i innovació amb perspectiva de gènere” consolida la trobada del sector de l’ocupació i l’emprenedoria del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Aquest any la trobada se centra en la perspectiva de gènere, dedicant-hi la xerrada inaugural i una taula rodona. El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acull aquest dijous la jornada, que compta amb prop de 140 assistents i 60 expositors, entre entitats i empreses emprenedores que donaran a conèixer les seves iniciatives.

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha inaugurat la tercera Jornada Connect@, que ha comptat també amb l’assistència de la diputada d’Ocupació i Emprenedoria, Carme Ferrer. Durant la seva intervenció Llauradó ha explicat que “des de la Diputació treballem la perspectiva de gènere com a principi orientador en la gestió de totes les àrees, continguts, accions i polítiques”. A més, ha destacat “l’aposta que vam encetar en la darrera edició dels Premis Emprèn per impulsar mesures encaminades a afavorir la incorporació de les dones a sectors tradicionalment masculinitzats”.

La jornada s’ha iniciat amb la ponència inaugural “Liderar en clau femenina”, a càrrec d’Irene Tarradellas, directora de l’Impact Hub Barcelona. Una taula rodona moderada per Núria Ríos, consultora de màrqueting creatiu i honest i dinamitzadora de comunitats, tractarà “El futur en perspectiva de gènere”, que comptarà amb la participació de Núria Tusset Zamora, secretària del Consell de Direcció del SOC; Isabel Villalbí, cap de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Ajuntament d’Amposta; Jaume Bages, consultor expert en planificació estratègica, promoció econòmica i desenvolupament local; Karina Simieli, co-founder d’Expacia XR, i, Núria Tous, CEO d’Oliveta’s.  Durant la jornada  també es propicia l’intercanvi i el contacte entre els assistents i expositors i s’ha organitzat un concurs de Pitch, durant el qual les més de 30 empreses emprenedores participants poden presentar els seus projectes durant 1 minut cada una. La iniciativa que els assistents votin com a guanyadora rebrà el Premi Pitch, que es lliurarà al final de la jornada.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 36

Últimes notícies