La vuitena edició de Festast ha tancat portes amb una valoració positiva tant per part d’expositors com del públic assistent. El certamen ha aplegat mig centenar d’expositors i ha experimentat un augment significatiu en el nombre de degustacions servides gràcies a les innovacions fetes. Durant tres dies d’intensa activitat gastronòmica, el pavelló firal de Tortosa ha registrat moments de gran afluència especialment divendres i dissabte. Joana Merchan, presidenta de l’associació Platigot, en declaracions a Ràdio Tortosa, ha destacat l’impacte positiu del sistema de la polsera digital, que ha facilitat la compra de degustacions i ha evitat cues: “La polsera digital ha estat un gran encert, ha donat resultats molt positius, ja que ha facilitat l’augment del consum dels assistents”.
Festast ha presentat una imatge renovada, amb estands de fusta que han creat un ambient més acollidor. Gessamí Caramés, xef del restaurant Meleta de Romer de l’Ametlla de Mar i participant per primera vegada, ha elogiat l’experiència. La fira ha acollit presentacions de productes així com demostracions culinàries a càrrec de reconeguts xefs com Ada Parellada, Pep Nogué, Vicent Guimerà, Fran López, Gessamí Caramés o el pastisser Isidre Peralta.