HomeSocietatL’AECE veu d’urgent donar sortida a la sal d’INFOSA via marítima

L’AECE veu d’urgent donar sortida a la sal d’INFOSA via marítima

Membres de la junta de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre encapçalats per la seva presidenta, Maria José Fernández, han visitat les instal·lacions de l’empresa INFOSA productora de sal a la Punta de la Banya. Els empresaris varen voler conèixer de primera mà la problemàtica de l’empresa a l’hora de donar sortida al seu producte en moments en que es trenca la barra del Trabucador, un fet que malauradament es repeteix diferents cops a l’any. Des de l’empresa se’ls va explicar el projecte de construcció d’un pantalà per poder transportar la sal fins a terra, via marítima a través de la badia dels Alfacs, un projecte que està en estudi pels diversos organismes i administracions competents en el tema.

L’AECE i segons la seva presidenta creu que és urgent trobar una solució que faciliti la comercialització de la sal d’aquesta important empresa del territori, que compta amb 60 treballadors i treballadores i amb un important volum d’exportació. La presidenta de l’Associació empresarial demana que es facilita l’activitat econòmica i empresarial al territori assegurant que cal buscar una solució sostenible que doni resposta a les necessitats industrials, cal buscar una solució sostenible que doni resposta a les necessitats industrials i mediambientals de la zona.

La comitiva de l’AECE va visitar les instal·lacions i es van mostrar sorpresos pel nivell de tecnificació i per la tasca que es porta cap a aquest indret, amb respecte a l’entorn i col·laboració amb les entitats mediambientals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 49 = 57

Últimes notícies