HomeTurismeL'agència turística ebrenca NJOY Catalonia col·labora en un projecte de reforestació

L’agència turística ebrenca NJOY Catalonia col·labora en un projecte de reforestació

Neix NJOY Catalonia, una agència d’experiències i escapades basades en el turisme sostenible, de qualitat, respectuós amb l’entorn i en benefici d’este i de la població local. Una proposta adreçada a viatgers que aposten per una altra forma de viatjar i que vulguen contribuir a la preservació del planeta. Així, cada viatger que reserve la seua experiència a través del seu portal col·laborarà en un dels diferents projectes de reforestació que duu a terme l’ONG Tree Nation.

L’agència NJOY Catalonia ofereix experiències immersives arreu de Catalunya, centrades en la gran riquesa cultural, gastronòmica, natural, patrimonial i tradicional. “Existeix la Catalunya més coneguda, partint de Barcelona com a ciutat puntera i d’altres nuclis importants en l’àmbit turístic. Però també existeix la Catalunya insòlita, la que ens descobreix paratges que tenen alguna cosa especial, costums desconeguts fora del mateix territori, gastronomia local basada en el producte i l’herència d’antany i tradició. I és aquesta Catalunya tan especial la que volem donar a conèixer”, han explicat les promotores de l’agència, Cristina Pastor i Claire Aubertel.

La sostenibilitat en el turisme és una de les premisses principals d’NJOY Catalonia. “A través del nostre compromís, ajudem a fer possible viatjar d’una manera conscient i ecològica que segons la nostra forma de veure, és molt necessari per a poder seguir gaudint de viatjar en un futur”, han manifestat les responsables de la nova empresa. Així, NJOY Catalonia segueix el lema ‘Un viatger, un arbre’ i es fan càrrec de plantar un arbre en nom de cada viatger, que rebrà el certificat de col·laboració amb el projecte. Un gest amb el qual els viatgers contribueixen a la sostenibilitat del planeta, compensant part de les emissions de CO₂ que es produeixen en viatjar.

Recentment NJOY Catalonia ha entrat a formar part del programa de marques que proposa l’Agència Catalana de Turisme, concretament a les marques de Turisme Actiu i d’Aventura, d’Enoturisme i Experiències Gastronòmiques.

NJOY Catalonia és un nou projecte resultat de la col·laboració de dues joves emprenedores, entusiastes dels viatges d’experiències. Cristina Pastor, nascuda a Terres de l’Ebre, amant d’esta terra on encara preval l’autèntic per sobre d’algunes tendències. Apassionada per conèixer nous escenaris, descobrint allò que fa que viatjar es convertisca en alguna cosa més. I, Claire Aubertel, francesa de naixement i catalana d’adopció, apassionada dels viatges, amant de la natura i del seu entorn, reflecteix aquest sentiment a través d’una de les seues aficions, la fotografia.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 80

Últimes notícies