HomeCulturaL'Ajuntament d'Alcanar anuncia la cinquena edici贸 d'Art i Flors als Balcons

L’Ajuntament d’Alcanar anuncia la cinquena edici贸 d’Art i Flors als Balcons

Torna Art i Flors als Balcons, celebrant la seua cinquena edici贸, la inauguraci贸 programada per al dissabte 4 de maig, comptar脿 amb la participaci贸 de destacats artistes locals, i amb l’Escola Esardi d’Amposta com a convidada.

Una destacada exposici贸 d’art al carrer que reuneix al voltant de 60 obres plasmades en teles de gran format (150 x 260 cm), les quals engalanen els balcons de les fa莽anes com una evocaci贸 moderna de l’antiga tradici贸 de penjar estendards.

En aquesta cinquena edici贸, oberta com sempre a tots els i les artistes majors de 17 anys, nascuts o residents a Alcanar, amb vincles amb la comunitat o d’altres localitats, per貌 que han estat alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Pl脿stiques d’Alcanar, participen estudiants de l’Escola Esardi d’Amposta.

La inauguraci贸 tindr脿 lloc a la pla莽a de l’Ajuntament a les 19.30 h i comptar脿 amb la participaci贸 del m煤sic Jorge Martorell, a l’inici i Gessam铆 Olesa, de l’Escola d’Art Esardi, per a la clausura. Els assistents podran gaudir d’una visita guiada pels carrers d’Alcanar, que estaran exposades a les fa莽anes fins a finals de maig.

El regidor de Cultura, Xavi Barrera, expressa el seu sincer agra茂ment a la Comiss脿ria N煤ria Prades, a l’Escola Esardi i a tots els departaments implicats en la preparaci贸 d’aquest esdeveniment cultural de gran envergadura. “La seua dedicaci贸 i comprom铆s han estat fonamentals per aconseguir que aquesta cinquena edici贸 d'”Art i Flors als Balcons” sigui una realitat.

Barrera destaca l’impacte positiu que aquest esdeveniment t茅 per a la comunitat d’Alcanar, ja que “no nom茅s enriqueix el panorama cultural del municipi, sin贸 que tamb茅 promou la participaci贸 ciutadana i fomenta la creativitat i l’expressi贸 art铆stica en totes les seues formes. 脡s una oportunitat 煤nica per a artistes locals i de la comarca per mostrar el seu talent i connectar amb la comunitat a trav茅s de l’art“, afirma.

El consistori subratlla la import脿ncia de continuar impulsant iniciatives culturals com aquesta, que no nom茅s ofereixen entreteniment i bellesa visual, sin贸 que tamb茅 contribueixen al desenvolupament econ貌mic i tur铆stic de la zona. “脡s un honor per a nosaltres donar suport a esdeveniments que reforcen la identitat i el prestigi de la nostra localitat“, assenyala Marc Chavalera.

Per la seua banda, la Comiss脿ria N煤ria Prades agraeix al consistori el seu “comprom铆s amb un esdeveniment que fa valdre l’art i recorda el pintor Narc铆s Gali脿 com a impulsor d’aquesta sensibilitat.” Tamb茅 destaca la implicaci贸 de l’Escola Esardi, que “obre nous horitzons i 茅s un suport fonamental per a tots els artistes que realment s’esforcen per expressar-se a trav茅s de l’art.

Una cita ineludible per a tota la ciutadania, convidada a gaudir de les meravelloses obres d’art que s’exhibiran als balcons d’Alcanar durant el mes de maig.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

1 + 1 =

脷ltimes not铆cies