HomeSocietatL’Ajuntament d’Amposta inicia les obres de millora d’espais verds a l’avinguda Catalunya

L’Ajuntament d’Amposta inicia les obres de millora d’espais verds a l’avinguda Catalunya

Millorar els triangles verds de l’avinguda Catalunya així com solucionar diferents problemes de manteniment. Aquest és el principal objectiu de les obres de millora d’aquest espai, que just han començat aquesta setmana. A més de dignificar l’espai, les obres també volen millorar la infiltració de l’aigua de pluja al sòl, disminuir l’escorrentia eliminant els pendents del parterre, substituir la gespa per altres espècies amb un requeriment hídric menor i més sostenibles, augmentar la cobertura verda i florida del parterre amb diferents espècies i de diferents volums a diferents alçades.

Per aconseguir tot això, les obres inclouen l’eliminació de gespa i millora de la terra, el canvi del sistema de reg, la plantació d’herbàcies amb flors, la plantació de plantes mida arbustiva amb flors i la plantació de palmeres pindo, espècie no afectada per la plaga de l’escarabat morrut. Amb l’actuació es conserven i se sanegen les palmeres existents afectades per la plaga del morrut.

Segons l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, per primer cop es fan projectes de les zones verdes tenint en compte criteris de futur, de convivència entre les espècies i l’entorn urbà, sostenibilitat i garanties per a l’arbrat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 6 =

Últimes notícies