HomeTurismeL'Ajuntament d'Amposta prepara més de cinquanta rutes turístic-culturals

L’Ajuntament d’Amposta prepara més de cinquanta rutes turístic-culturals

Conèixer la Tancada o l’Encanyissada amb bici, descobrir la petjada de la Batalla de l’Ebre a Amposta des de sobre el llagut lo Sirgador o visitar l’interior de la Torre de la Carrova. Són només algunes de la cinquantena de rutes turístico-culturals que les regidories de Turisme i Promoció Exterior i Cultura han programat per enguany. “Volem incrementar l’oferta, la participació i introduir noves rutes també a la natura”, apunta Pep Simó, regidor de Turisme i Promoció Exterior. Hi ha preparades rutes a diferents espais del municipi, tant urbà com natural. Algunes són a peu i d’altres amb bicicleta i tenen les famílies com un dels principals públics.

Les rutes seran realitzades per diferents col·laboradors com GEPEC, Lo Sirgador, Terrà Enllà i altres empreses del sector. A més a més, una altra novetat d’enguany és que “s’inicia una nova col·laboració amb Conficon, una empresa molt reconeguda del sector turístic i de guiatges al nostre territori”, apunta Simó. Amb aquesta empresa s’oferirà un calendari “força complet” de rutes durant tota la temporada. “Creiem que les rutes guiades afegeixen un atractiu a la ciutat i fan que tant la gent del territori, com els turistes coneguin els atractius patrimonials, històrics i naturals del municipi”, explica Inés Martí, regidora de Cultura.

L’any 2020 es van realitzar un total de 16 rutes amb uns 300 participants en total. Va ser el primer any que les regidories de Cultura i Turisme col·laboraven, amb la intenció d’oferir rutes lligades al patrimoni històric de la ciutat entre les quals van destacar les visites guiades a la Torre de la Carrova i les centrades en la Guerra Civil.

La primera ruta d’enguany és als Ullals, el 21 de març, i ja s’han venut tots els tiquets des de Turisme Amposta. Algunes de les activitats següents ja estan a la venda al públic a la pàgina web de Turisme Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies