HomeSense categoriaL’Ajuntament d’Amposta signa convenis de col·laboració amb vuit entitats socials

L’Ajuntament d’Amposta signa convenis de col·laboració amb vuit entitats socials

MONTSIÀ // L’Ajuntament d’Amposta va firmar el dijous 14 de maig convenis amb diferents entitats socials d’Amposta, que treballen en diferents àmbits d’atenció. En total s’han repartit més de 113.000 €, sempre en funció de l’activitat de cadascuna de les entitats beneficiades. D’aquest total, uns 6.000 € ha estat donada per les diferents associacions de barri que han cedit els diners que havien de destinar a les festes de barri de 2020.

“Estes entitats han estat sempre al costat de la gent, abans, durant i després de la pandèmia, i des de l’Ajuntament els hi hem de donar suport, per agrair la gran tasca social que fan”, explicava l’alcalde, Adam Tomàs, durant l’acte de signatura dels convenis. “La nostra voluntat és augmentar i maximitzar els recursos que destinem a aquestes entitats”, afegia, “i volem mirar el futur de manera esperançadora i treballar conjuntament per mirar de cobrir les necessitats”. “Sense l’atenció que ofereixen totes aquestes entitats no seria possible una part de l’atenció a la ciutadania”, va concloure. A l’acte van acudir representants de cada associació i de l’Ajuntament.

Les entitats amb les quals s’ha rubricat l’acord són; l’Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d’altres Síndromes de Sensibilització Central, l’associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Montsià, l’associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de la Comarca del Montsià, Càritas, Creu Roja, Fussmont, Mestresses de Casa, SILOE. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 42 = 43

Últimes notícies